Új Jelszó Kérése

Nyelv Váltás

MagyarEnglish

Kategóriák

Google +1

Művészellátó ajánló!

Összehasonlítás

Termék RészletekA művészi akrilfestés iskolája

Raktárkészlet: 0 db
AKRILFESTÉS KÖNYV - A művészi akrilfestés iskolája
4 500 Ft4500
A termék nincs raktáron!
Próbálkozzon később!

A művészi akrilfestés iskolája

 • Hazánkban is egyre kedveltebbé válnak a korszerű, könnyen kezelhető, számos előnnyel rendelkező akrilfestékek, művészek, amatőrök és diákok körében egyaránt. Hazel Harrison kitűnő könyve olvasmányos, ellazító szövegével és gazdag színes képanyagával útmutatást kíván adni mindenre vonatkozóan, amit az akrilról tudni kell: a felszerelés megvásárlásától, a festékek és ecsetek kiválasztásától és kezelésétől, a színek kikeverésétől kezdve a művészi képalkotás folyamatáig.

  A szerző mindig példákkal alátámasztva ismerteti az akrilfestékek sajátosságait, sokféle felhasználási lehetőségei összehasonlítva az olajfestés és akvarelltechnika módszereivel, olyan izgalmas témákat érintve, mint az alapozás, a textúra képzés, a fedőtechnika, az impasto, a késsel festés és a réteges festésmód.

  A könyv legterjedelmesebb részében egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy lépésről lépésre ellessük egy-egy festmény elkészülésének fortélyait a témaválasztástól a befejezésig, kitérve a tájképek, városképek, csendéletek, virágok, portrék festésének problémáira

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  UF62605