Password reminder
Categories
Categories
Compare
Payment solution
Newsletter
Most popular products
Recommended products
Partners
Forum
No Topic!
Product Details


A művészi akrilfestés iskolája

Stock: 0 db
AKRILFESTÉS KÖNYV - A művészi akrilfestés iskolája
4 500 Ft4500
Product is not in stock!
Please try again later!

A művészi akrilfestés iskolája

 • Hazánkban is egyre kedveltebbé válnak a korszerű, könnyen kezelhető, számos előnnyel rendelkező akrilfestékek, művészek, amatőrök és diákok körében egyaránt. Hazel Harrison kitűnő könyve olvasmányos, ellazító szövegével és gazdag színes képanyagával útmutatást kíván adni mindenre vonatkozóan, amit az akrilról tudni kell: a felszerelés megvásárlásától, a festékek és ecsetek kiválasztásától és kezelésétől, a színek kikeverésétől kezdve a művészi képalkotás folyamatáig.

  A szerző mindig példákkal alátámasztva ismerteti az akrilfestékek sajátosságait, sokféle felhasználási lehetőségei összehasonlítva az olajfestés és akvarelltechnika módszereivel, olyan izgalmas témákat érintve, mint az alapozás, a textúra képzés, a fedőtechnika, az impasto, a késsel festés és a réteges festésmód.

  A könyv legterjedelmesebb részében egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy lépésről lépésre ellessük egy-egy festmény elkészülésének fortélyait a témaválasztástól a befejezésig, kitérve a tájképek, városképek, csendéletek, virágok, portrék festésének problémáira

 • Stock
  0 db
  Article No.
  UF62605
WebShop System