Professional Auto Lock Heavy Duty Cutter 18mm

Stock: 1 pc
Cutting Knife Replacement blades
Cutting Knife Replacement blades
Cutting Knife Replacement blades
Cutting Knife Replacement blades

Professional Auto Lock Heavy Duty Cutter

BN-AL
The photo is illustration only
2 990 Ft
Get notified in case of price drop
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Opinions
Details

XH-1 

RAZOR SHARP 25mm BLADE - Előszerelt HB extra nagy teherbírású pattintható penge japán szerszámacélból a páratlan élességgel és éltartással. A 25 mm-es penge 7 borotvaéles lepattintható szegmenssel rendelkezik. Kiváló ipari vagy építőipari alkalmazásokhoz.
ERŐSÍTETT NYÉL - Üvegszál erősítésű, gumibetétes, ergonomikus kialakítású markolattal a kényelem és az irányítás érdekében. Kémiailag ellenálló a könnyű tisztítás érdekében. A rozsdamentes acél csatorna rögzíti a pengét a biztonságos működés érdekében.
EGYÉNI RACSNIS BEÁLLÍTÁS - A biztonság szem előtt tartásával készült dobozvágó racsni alapú reteszes reteszelő rendszere egyéni vágási mélységeket biztosít. A penge-csúszka kerékrögzítő mechanizmussal rögzíthető, amely korlátlan pozíciót biztosít.
SOKFÉLE FELHASZNÁLHATÓSÁG - Az OLFA 25mm XH-1 szakipari kés tökéletes a legkeményebb anyagok átvágásához is. Pontos metszést biztosít nejlonon, kötélen, laminált anyagokon, bőrön, gumin, tömítőanyagokon és sok más felületen.
AZ OLFA STANDARD - A Snap-Off kés eredeti feltalálójaként az OLFA a minőség és a tartósság tekintetében máig megtartotta a kiváló vágás színvonalát.

Info
Márka/Brand
OLFA
Stock
1 pc
Article No.
UFOLFA-BN-AL
Opinions
otp simplepay_hu_v2