Airbrush festék - Jacquard Air Brush Color 118ml - Bright Colors, Orange

Stock: 2 db
Airbrush festék - Jacquard Air Brush Color 118ml - Bright Colors, Orange

Jacquard tartós airbrush-festék mindenféle felületre 118ml - Bright Colors Orange, ragyogó narancs

The Online price and the Shop price may differ
The photo is illustration only
3 950 Ft
Get notified in case of price drop
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
Opinions
Details

Különleges, művész minőségű, sokoldalúan használható akrilfesték. Kivételesen tartós és rugalmas, így gyakorlatilag bármilyen felületre felvihető. Használhatjuk textil, bőr, fa, fém, műanyag felületeken is. Cipőfestésre a piacon található legelenállóbb és ezért rendkívül népszerű. Kiváló tapadása miatt vinil, hasítottbőr, műanyag és gumi felületeken is tartós, ellenálló felületet ad, mely jól tisztítható. Egyszerűen ecsettel is felvihető akrilfesték, de az egyenletes szemcsemérete miatt lehet szórófejhez is használni. Szagtalan, nem mérgező és vízbázisú akrilfesték, melyet higítás nélkül ideálisan használhatjuk airbrush festéshez. Az összes szín és típus keverhető egymással.

Kíváló minőségű művészfesték.

A nem porózus anyagokat (fém és műanyag) előzőleg enyhén csiszoljuk meg, a kültéri fémfelületeket pedig ajánlatos alapozni. Kb. 2,8 bar (40 psi) nyomással vihető fel. Kemény felületeken hőlégfúvóval rögzítsünk. Ruhán az anyagnak megfelelő hőmérsékletre beállított vasalóval 30 másodpercen át vasaljuk. Nem porózus felületeken a védelem miatt, teljes száradás után lakkozzuk akár többször is nem vízbázisú lakkal.

Fontos tudnivalók a használattal és tárolással kapcsolatban:


használat előtt alaposan felrázandó (nem elég kicsit megrázogatni, mert az akrilfestékre jellemzően a festék és az oldószer állás közben elkülönül, a nehezebb festékrészek megülnek a flakon aljában, különösen a metál pigmentek!), esetleg felkeverendő. Amennyiben keverjük, vigyázzunk, nehogy beleessen a festékbe valami, ami eltömheti majd a szórófejünket.
A szórófej átmérője a gyár ajánlása szerint ne legyen 0,5mm-nél kisebb.

Info
GTIN
743772022213
Márka/Brand
Jacquard
Manufacturer
Rupert, Gibbon & Spider, Inc.
Stock
2 db
Article No.
UFPKJAB2505
Opinions
otp simplepay_hu_v2