Categories
Most popular products
Comparison
Payment solution
Newsletter
Recommended products
Partners
Product Details


Airbrush festék - Jacquard Air Brush Color 118ml - Iridescent Colors, Scarlet

3 950 Ft
The photo is illustration only:
The photo is illustration only
Fluorescent colors - Fluor színek:
Metallic colors - Metál színek:
Opaque colors - Átlátszatlan színek:
Sneaker Series colors:
Bright Colors:
Colour:
Get notified in case of price drop

*

*

Airbrush Color 118ml - Iridescent Colors, Scarlet

Jacquard tartós airbrush-festék mindenféle felületre 118ml

irizáló skarlát

 

 

 • Különleges, művész minőségű, sokoldalúan használható akrilfesték. Kivételesen tartós és rugalmas, így gyakorlatilag bármilyen felületre felvihető. Használhatjuk textil, bőr, fa, fém, műanyag felületeken is. Cipőfestésre a piacon található legelenállóbb és ezért rendkívül népszerű. Kiváló tapadása miatt vinil, hasítottbőr, műanyag és gumi felületeken is tartós, ellenálló felületet ad, mely jól tisztítható. Egyszerűen ecsettel is felvihető akrilfesték, de az egyenletes szemcsemérete miatt lehet szórófejhez is használni. Szagtalan, nem mérgező és vízbázisú akrilfesték, melyet higítás nélkül ideálisan használhatjuk airbrush festéshez. Az összes szín és típus keverhető egymással.

  Kíváló minőségű művészfesték.

  A nem porózus anyagokat (fém és műanyag) előzőleg enyhén csiszoljuk meg, a kültéri fémfelületeket pedig ajánlatos alapozni. Kb. 2,8 bar (40 psi) nyomással vihető fel. Kemény felületeken hőlégfúvóval rögzítsünk. Ruhán az anyagnak megfelelő hőmérsékletre beállított vasalóval 30 másodpercen át vasaljuk. Nem porózus felületeken a védelem miatt, teljes száradás után lakkozzuk akár többször is nem vízbázisú lakkal.

  Fontos tudnivalók a használattal és tárolással kapcsolatban:


  használat előtt alaposan felrázandó (nem elég kicsit megrázogatni, mert az akrilfestékre jellemzően a festék és az oldószer állás közben elkülönül, a nehezebb festékrészek megülnek a flakon aljában, különösen a metál pigmentek!), esetleg felkeverendő. Amennyiben keverjük, vigyázzunk, nehogy beleessen a festékbe valami, ami eltömheti majd a szórófejünket.
  A szórófej átmérője a gyár ajánlása szerint ne legyen 0,5mm-nél kisebb.

 • GTIN
  743772022305
  Márka/Brand
  Jacquard
  Manufacturer
  Rupert, Gibbon & Spider, Inc.
  Stock
  2 db
  Article No.
  UFPKJAB2606